آنلاین پنجره

پنجره دوجداره کشویی

پنجره های کشویی

پنجره کشویی استاندارد ، با حالت کشویی به صورت افقی در امتداد مسیر بالا و پایین در قاب پنجره میلغزند و باز می شود. شبیه پنجره ها ی ارسی ، با این تفاوت که به جای بالا و پایین ، از یک طرف به طرف دیگر باز می شود. از پنجره های کشویی اغلب برای قاب بندی منظره و معمولاً در خانه های مدرن یا به سبک معاصر استفاده می شود.

از زبان
یک معمار

پنجره های کشویی دارای مزایا و معایبی هستند که باعث می شوند فقط در بعضی جاها مناسب باشند. ما پنجره کشویی را درعناوین زیر شرح داده ایم تا بتوانید تصمیم بگیرید که آیا متناسب با نیاز شما و فضای شما هست یا نیست :

انواع پنجره کشویی کدامند؟

پنجره کشویی چه مزایایی دارد؟

معایب پنجره کشویی چیست؟

پنجره دوجداره کشویی

انواع پنجره های کشویی کدامند؟

پنجره کشویی یک لنگه بازشو:

رایج ترین حالت ، داشتن یک صفحه شیشه ای ثابت و یک صفحه کشویی است. مورد دیگر داشتن یک صفحه شیشه ای ثابت در وسط و یک صفحه کشویی در یک یا دو طرف صفحه ثابت است.

پنجره کشویی دو لنگه بازشو:

این نوع دارای دو صفحه شیشه ای کشویی در داخل یک قاب پنجره است که از کنار یکدیگر میلغزند.

پنجره های کشویی چوبی:

عالی به نظر می رسند و می توانید زیبایی طبیعی الوار را به نمایش بگذارید.

پنجره های کشویی آلومینیومی:

تعمیر و نگهداری کم و دوام زیادی دارند و می توان آنها را به رنگ پودری پوشاند.

پنجره های کشویی پی وی سی:

نیاز به تعمیر و نگهداری فوق العاده کمی دارند ، سالها دوام می آورند ، از نظر انرژی بسیار کم هستند و مانند الوارهای رنگ شده هستند

پنجره های کشویی بزرگ ؟

امکان داشتن پنجره کشویی بزرگ وجود دارد و وزن زیاد آنها مشکلی ایجاد نمیکند به راحتی روی ریلهایشان میلغزند و باز و بسته میشوند.

مزایای پنجره کشویی چیست؟

حداقل تعمیر و نگهداری: پنجره های کشویی قطعات کمتری نسبت به پنجره های معمولی دارند و همچنین به تعمیر و نگهداری کمی نیاز دارند.
با دوام: زیرا این نوع از پنجره ها ، به فنرها و قرقره هایی که با گذشت زمان فرسوده یا خراب می شوند نیاز ندارند.
اقتصادی: پنجره های کشویی نسبت به سایر پنجره ها مقرون به صرفه ترهستند چون هم نیاز به یراق آلات گران قیمت ندارند و هم با تعمیر و نگهداری بسیار کمتر ، مدت طولانی تری دوام خواهند آورد و بنابراین هزینه تعمیر یا تعویض پنجره شما کاهش می یابد.
↵ عملکرد: شما می توانید روی پنجره های کشویی ، صفحه های توری (fly screen) نصب کنید تا بتوانید از ورود حشرات جلوگیری کنید.
بازده انرژی: پنجره های کشویی ، انواع شیشه را از شیشه های استاندارد تک جداره گرفته تا شیشه های ایمنی و شیشه های دوجداره می پذیرند. دو جداره عایق و بازده انرژی پنجره را تا حد زیادی بهبود می بخشد و نیاز به استفاده از گرمایش یا سرمایش داخل خانه را کاهش می دهد و در نتیجه هزینه های انرژی شما را کاهش می دهد.
استفاده آسان: پنجره های کشویی سنگین نیستند و برای باز و بسته شدن به تلاش و مهارت بسیار کمی نیاز دارند.
بیرون نمی زند: پنجره های کشویی فضای بیرون و درون را اشغال نمی کنند ، بنابراین در کنار پیاده روها و پاسیوها به خوبی کار می کنند.
↵ امکان فرار در شرایط اضطراری : به طور معمول باز شدن پنجره کشویی برای تخلیه اضطراری به اندازه کافی بزرگ است

معایب پنجره کشویی چیست؟

↵ نیمه باز: می توانید همزمان فقط نیمی از پنجره را باز کنید.
آب بندی: پنجره های کشویی امکان آب بندی کمتری دارند ، بنابراین نمی توانند به طور صد در صدعایق آب و هوا باشند! و همچنین خاصیت عایق صوتی و حرارتی آنها نسبت به پنجره های دیگر ضعیف تر است .
↵ تمیز کردن: برخلاف انواع دیگر پنجره ها ( پنجره ارسی دو آویز ) که می شود برای تمیز کردن آسان به داخل آن خم شویم ، تمیز کردن شیشه های کشویی مخصوصاً در ماه های زمستان چالش برانگیز است.

حتما بخوانید، قیمت و مشخصات انواع پنجره‌های دوجداره

اسکرول به بالا