پنجره آلومینیومی

پنجره آلومینیومی تیلت اند ترن

درب و پنجره آلومینیومی دوجداره چیست؟

درب و پنجره آلومینیومی یا همان درب و پنجره‌های ساخته شده از پروفیل‌های آلومینیومی، درب و پنجره‌هایی هستند، که مدت زیادی است که تا به امروز در حال تولید و استفاده هستند. در واقع درب و پنجره آلومینیومی از انواع قدیمی پنجره‌ها به حساب می‌آید، که نسل اول آن در زمان گذشته ، طرفداران بسیاری داشته است.

ظاهرا نسل اول درب و پنجره‌های آلومینیومی، با استفاده از میل‌گردهایی به هم متصل می‌شدند و امکان نداشت، که امکان ساختن پنجره آلومینیومی دوجداره با آن ساختار وجود نداشت.

در واقع به همین دلیل، برای بالا بردن کارایی و کیفیت این جنس از درب و پنجره‌ها، نسل دوم آن‌ها که به درب و پنجره‌های ST معروف بود، تولید و وارد بازار شد. درب و پنجره‌های ST  قابلیت تولید به صورت دوجداره را داشتند ، اما چون ممکن نبود که عایق بندی خوبی داشته باشند ، هنوز هم باید تغییراتی در آنها داده میشد.

معایب درب و پنجره‌های آلومینیومی ST ، به قدری بود، که دوجداره بودن آنها در عمل فایده ای نداشت و متخصصین تلاش می کردند تا راهکار بهتری را خلق کنند.

امروزه، تولید کنندگان با توجه به همه تجربیاتی که از گذشته تا کنون کسب کرده‌اند، درب و پنجره‌های آلومینیومی جدیدی را تولید کرده‌اند. درب و پنجره‌های آلومینیومی امروزی ، که قیمتی مناسب و کیفیتی عالی و قابل دفاع دارند.

پروفیل آلومینیومی چیست؟

درب و پنجره آلومینیومی با این پروفیل ها ساخته می شوند و به تعریف  لغوی، پروفیل به معنای ثابت بودن مقطع در طولی مشخص است. در دنیای فلزات و ساخت و ساز، پروفیل انواع مختلفی دارد.یکی از اصلی‌ترین کاربرد پروفیل‌ها ، استفاده در ساخت درب و پنجره‌ها است.

آلومینیوم فلزی نقره‌ای رنگ با جلای فلزی، نرم، سبک و دارای قابلیت شکل‌پذیری بالایی است. از ویژگی‌های مهم آلومینیوم، وزن سبک و عدم زنگ‌زدگی می‌باشد. پروفیل اکستروژن آلومینیوم ، به عنوان یکی از پرمصرف‌ترین مصارف آلومینیوم به حساب می آید.

آلیاژهای آلومینیوم به دلیل داشتن خواص منحصر به فردی مانند نسبت استحکام به وزن بالا، قابلیت جوشکاری خوب، شکل‌پذیری عالی و مقاومت به خوردگی نسبتاً خوب، به گونه گسترده در انواع سازه‌ها، صنایع هوایی و دریایی، خطوط انتقال برق، وسایل نقلیه و… استفاده می‌شوند.

برای تولید پروفیل آلومینیوم، ابتدا ماده اولیه را که بیلت آلومینیومی نام دارد، تحت فشار بسیار بالا و درجه حرارت مناسب قرار می‌دهند. سپس آن را از میان قالب های مخصوصی حرکت می‌دهند.

به این ترتیب ماده اولیه تغییر شکل پیدا می‌کند و به اشکال مورد نظر درمی‌آید. به خاطر اعمال فرآیند حرارتی و فشار بالا روی فلز آلومینیوم، ماده اولیه کاملا تغییرشکل پیدا می‌کند و در نتیجه پروفیل آلومینیوم تولید می‌شود.

پروفیل >> ویکی پدیا

آلومینیوم >> ویکی پدیا

پنجره آلومینیومی تیلت اند ترن

مزایای پنجره‌های آلومینیومی چیست؟

پنجره‌های آلومینیومی نسبت به سایر انواع پنجره‌ها مزایایی دارند. پروفیل پنجره‌های آلومینیومی مانند پنجره یو پی وی سی(uPVC)، قابلیت بازیافت دارند.

آلومینیوم محکم ترین فلز در دسترس امروز ما است. پنجره‌های آلومینیومی قادر به نگهداری از پنل‌های شیشه‌ای بزرگ و سنگین هستند.

همچنین پنجره‌هایی که از جنس پروفیل آلومینیوم تولید می‌شوند، با توجه به ویژگی مقاومت در برابر خوردگی‌شان، بعد از نصب ، نیاز کمتری به تعمیر و نگهداری دارند. این نوع پنجره‌ها دارای طیف رنگی وسیع و متنوعی هستند و با هر سلیقه‌ای جور درمی‌آیند.

به علاوه، پروفیل های پنجره آلومینیومی قوی و پایدار هستند و قادر به مقاومت در برابر شدیدترین عناصر و تغییرات جوی هستند. این پنجره‌ها انعطاف‌پذیری بالایی هم دارند و می‌توان توسط آهنها آن‌ها  پنجره‌هایی با ابعاد و اندازه‌های مختلفی را طراحی کرد. همین موضوع باعث محبوبیت این پروفیل بین طراحان و معماران ساختمان شده است.

پروفیل‌های آلومینیومی میتوانند باریکتر باشند ، فریم های باریکتر یعنی نور بیشتری  از پنجره به خانه وارد حواهد شد و این موضوع در زیباسازی و نورگیری فضای داخلی خانه مفدی است.

با ما در تماس باشید

با ما مکاتبه کتید

پیام های شما توسط تیم فنی ، پاسخگویی خواهد شد

مارا در شبکه های اجتماعی دنبال کنید دنبال کنید